Tarieven

Tarieven en vergoeding:


 

Tarieven per 1 januari 2021


De meeste zorgverzekeraars hebben een vergoeding voor acupunctuurconsulten.

 

Verhinderd?

Laat het uiterlijk 48  uur van tevoren weten, dan is er nog tijd om iemand op te roepen en hoef ik geen kosten in rekening te brengen.


Afspraken die niet worden nagekomen of binnen 48 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht.


 

Betaling

Het eerste consult dient u contant af te rekenen, u kunt bij mij niet pinnen.

Vanaf het tweede consult wordt er na ieder consult een e-mail gestuurd met de factuur in PDF. De betaling dient dan binnen 14 dagen te zijn voldaan.  De factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.


 

Voorwaarden

  • Afspraken afzeggen of verplaatsen bij voorkeur per WhatsApp, maar kan ook per e-mail of telefoon.
  • Afspraken die binnen 48 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht.
  • De prijzen kunnen elk jaar op 1 januari worden geïndexeerd.
  • I.v.m. hygiëne een 2 eigen handdoeken meenemen.
  • Bij binnenkomst van de praktijk ontvang je na het desinfecteren  van je handen een mondkapje.  Tijdens therapeutische handelingen op minder dan 1,5 meter afstand dragen wij allebei een mondkapje. Daarin maak ik een professionele afweging voor jouw en mijn eigen veiligheid.

 


Vergoeding zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars hebben een vergoeding voor acupunctuurconsulten mits ze aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Esther Wijga is aangesloten bij de beroepsvereniging NVA onder registratienummer D4153.

 

Surf naar het vergoedingsoverzicht van de NVA: www.acupunctuur.nl zie vergoedingenoverzicht.

 

*Acupunctuur Praktijk Yingwu kan niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie aangeleverd door derden.

 


Beroepsvereniging NVA

De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA), opgericht in 1977, is met bijna duizend leden de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten en acupunctuurstudenten in Nederland. De NVA is belangenbehartiger en dienstverlener voor haar leden. Daarnaast zet de vereniging zich in voor de erkenning van acupunctuur als geneeswijze.


Verder staat de NVA garant voor de hoge kwaliteit van de beroepsuitoefening van de bij haar aangesloten acupuncturisten. Naast de Statuten en reglementen is het Beroepsprofiel Acupuncturist NVA hierbij een belangrijke leidraad.


Voor meer informatie: www.acupunctuur.nl


KAB

De KAB (Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen) is voor de aangesloten verenigingen het instituut dat als stabiele organisatie in een complexe omgeving optreedt als  sparringpartner en belangenbehartiger binnen het krachtenveld van de gezondheidszorg, overheid en zorgverzekeraars. De KAB draagt zorg voor de uitvoering van de Wkkgz op professionele wijze voor de aangesloten verenigingen. Acupunctuur Praktijk Yingwu is aangesloten bij de KAB via de Zhong.Acupunctuur Praktijk Yingwu
Acupunctuur Praktijk Yingwu te Aalsmeer
Acupunctuur Praktijk Yingwu te Aalsmeer