Quantum-Allergy


Quantum-Allergy:

 

Quantum-Allergy is een techniek waarbij allergieën gemeten en aangepakt worden. De behandeling is afgeleid van een bundeling van de kennis van acupunctuur, kinesiologie, NAET en Quantum-Touch. Het is een pijnloze en ongevaarlijke techniek die specifiek is gericht op het uitschakelen van allergieën, intoleranties, overgevoeligheden en emotionele blokkades.

 


 

De diagnose:

Door middel van een spiertest wordt vastgesteld of er sprake is van overgevoeligheden. Met deze test wordt de onbalans gemeten of (stress)reactie die een allergeen veroorzaakt in het lichaam. Het voordeel van deze test is dat er geen bloed- en huidtesten hoeven te worden uitgevoerd, omdat het puur gaat om de reactie van de spieren.


 

De behandeling

Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage wordt het lichaam als het ware "gereset". Het lichaam leert hierdoor om normaal te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Tijdens deze behandeling is de cliënt in contact met de allergeen.


 

 

Voordelen Quantum-Allergy:

Quantum-Allergy is pijnloos en ongevaarlijk! Het is geen wondermiddel maar het heeft wel verbluffende resultaten. Er wordt geen gebruik gemaakt van medicijnen en bij deze vorm van behandeling hoeven geen naalden gebruikt te worden doordat er acupressuur wordt toegepast. Ook bloed- en huidtesten, zoals in het ziekenhuis gedaan wordt, is niet nodig doordat er puur gekeken wordt naar de reactie van de spieren. Hierdoor is deze methode geschikt voor iedereen, van baby's tot mensen op hogere leeftijd.


 

Belangrijk om te melden dat in Praktijk Yingwu vaak ook gebruik gemaakt wordt van acupunctuur, omdat de balans in het lichaam dan sneller herstelt. Wanneer men geen acupunctuur met naalden wilt of kan ontvangen dan kan het ook zonder.

 


Wilt u meer informatie over deze alternatieve vorm van allergie behandeling: www.allergie-weg.nl

Quantum Allergy bij Acupunctuur Praktijk Yingwu te Aalsmeer
NAET bij Acupunctuur Praktijk Yingwu te Aalsmeer
Yin Yang bij Acupunctuur Praktijk Yingwu te Aalsmeer